Home Office begrijpt uw behoeften!

Een sociaal secretariaat, sociaal bureau of ondernemingsloket heeft heel wat vertalingen nodig. Naast de waslijst aan formulieren, brochures en attesten beschikt een sociaal secretariaat ook vaak over een onlineplatform en wordt er verwacht dat ze meteen kunnen inspringen bij wetswijzigingen, veranderde arbeidsreglementen of aangepaste arbeidsovereenkomsten. En dat in alle vereiste talen. Want van een sociaal bureau verwacht men uiteraard dat het de taal spreekt van zijn volledige klantenbestand, in alle gebruikte communicatiekanalen. Het juiste vertaalbureau vormt hier dan ook een uitgesproken meerwaarde.

Ervaren in elke taal

Bij Home Office kunt u ervan op aan dat we voor elke taal een hoogkwalitatieve vertaler (steeds een native speaker) ter beschikking hebben. Vanzelfsprekend dekken we daarbij alle grote wereldtalen, maar ook voor minder voor de hand liggende talen bent u bij Home Office aan het juiste adres. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in Oost-Europese talen, Japans en Chinees. Talen die dankzij de veranderende wereldeconomie steeds belangrijker worden voor Europese bedrijven en organisaties. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van honderden vertalers en internationale partners en een beproefd controlesysteem, waarbij elke vertaling wordt gereviseerd en gequoteerd door een tweede vertaler, garanderen we dat ook uw opdrachten in de moeilijkste talencombinaties bij ons in goede handen zijn.

Ons motto: get it right the first time! In elke sector.

Maar er is meer. Naast een uitgebreide en uitmuntende talenkennis beschikken de vertalers van Home Office ook over een grondige kennis van heel wat specifieke sectoren en de bijbehorende terminologie van die sector. Zij kunnen in samenspraak met u een uitgebreide en duidelijke woordenlijst opstellen op maat van uw sociaal bureau. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDL Trados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt. Deze unieke elementen zorgen ervoor dat we ook uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met het nodige oog voor detail tot een goed einde brengen en dat we al meer dan 20 jaar kind aan huis zijn bij diverse sociaal secretariaten en ondernemingsloketten.