Wij begrijpen uw behoeften

Biomedische en farmaceutische bedrijven kampen met unieke uitdagingen. Naleving van regelgevingen en hoge eisen op het vlak van kwaliteit en veiligheid vragen om een accurate vertaling van de documentatie. Nieuwe geneesmiddelen of medische hulpmiddelen op de markt brengen vraagt om complexe informatie omtrent procedures, wetgeving en gebruik. Een foute vertaling of interpretatie kan immers ernstige gevolgen hebben.

Onze vertalers beschikken over een diepgaande kennis van medische en wetenschappelijke terminologie en staan garant voor een betrouwbare verwerking van alle vereiste documentatie.

U kunt rekenen op onze oplossingen!

Ervaren in elke taal

Bij Home Office kunt u ervan op aan dat we voor elke taal een hoogkwalitatieve vertaler (steeds een native speaker) ter beschikking hebben. Vanzelfsprekend dekken we daarbij alle grote wereldtalen, maar ook voor minder voor de hand liggende talen bent u bij Home Office aan het juiste adres. Talen die dankzij de veranderende wereldeconomie steeds belangrijker worden voor Europese bedrijven, zoals Oost-Europese talen, Japans en Chinees. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van honderden vertalers en internationale partners en een beproefd controlesysteem, waarbij elke vertaling wordt gereviseerd en gequoteerd door een tweede vertaler, garanderen we dat ook uw opdrachten in de moeilijkste talencombinaties bij ons in goede handen zijn.

Ons motto: get it right the first time! In elke sector.

Maar er is meer. Naast een uitgebreide en uitmuntende talenkennis beschikken de vertalers van Home Office ook over een grondige kennis van heel wat specifieke sectoren, waaronder de farmaceutische industrie, met de bijhorende begrippen en terminologie. Zij kunnen in samenspraak met u een uitgebreide en duidelijke terminologielijst opstellen op maat van uw bedrijf en sector. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDL Trados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt. Al deze elementen zorgen ervoor dat we ook uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde brengen én dat we al meer dan 20 jaar vaste partner zijn van heel wat farmaceutische bedrijven.

Gerelateerde bloginhoud